- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Chanel го претстави новиот Gabrielle мирис – Gabrielle Chanel Essence. Парфемот е прво надополнување на новото мирисно поглавје на Chanel, мирисот Gabrielle од 2017 година.

Нов акцент на туберозата од Грас!

Создаден од парфемерот Olivier Polge во соработка со Laboratoire Parfums Chanel, оваа нова интерпретација на оригиналниот букет на легендарниот Gabrielle Chanel открива повеќе страствен и раскошен, повеќе сончев и опоен мирисен коктел. Изработен од четири бели цветови – од јасмин, ylang-ylang, цвет од портокал и тубероза, а за новиот Essence карактеристична е туберозата од Grasse.

Заштитно лице на новото издание – актерката Margot Robbie!

Актерката Margot Robbie ja замени Kristen Stewart како заштитно лице за новиот Gabrielle Chanel Essence мирис. Robbie ја игра улогата на Sharon Tate во новиот филм на Quentin Tarantino „Once Upon a Time in Hollywood“.

- Реклама -

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)