- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Boss Bottled Unlimited содржи внимателно одбрани и бескомпромисни состојки кои создаваат свеж и модерен мирис за мажи кои го прославуваат успехот. Се карактеризира со свежина, енергија која трае и ароматична машкост која обезбедува мотивациски поттик. Инспириран од вибрантно зелените ноти Boss Bottled Unlimited е создаден од впечатлива комбинација на освежувачки акорди на ментол и цитрусна комбинација со сочни ноти од ананас и трајни дрвенести машки акорди. Овие уникатни состојки се комбинирани заедно да создадат возбудлив, ароматичен машки мирис истакнувајќи го Boss мажот како бескомпромисен.

Горни ноти – Впечатлива импресија!

Мажот заслужено треба да остави траен впечаток и охрабрувачки ефект врз околината. Енергичното нане создава остар и силен прв впечаток.

Срцевина – Задоволство од она што е постигнато!

Симбол на потрага по високи цели, ананасот додава ноти кои потсетуваат на наградите кои доаѓаат со успехот и мотивацијата, стремење кон што повисоко достигнување на целите.

Клучна база – Еластичен пат до неограничен успех!

Цитрусот е издржливо растение кое вирее во најтешките средини, расте на камена почва и со тоа докажува дека успех може да се постигне и покрај најтешките ограничувања. Тој е поврзан со силни ароматични ноти кои зрачат со уверлива машка доверба.

Инспириран од успешните мажи, Boss Bottled Unlimited е енергетски мирис од брендот Hugo Boss. Парфемот создава адреналин, ист онаков како што се создава кога е постигната голема цел. Со овој мирис се слави чувството на енергија кое доаѓа од Boss Bottled Unlimited како инстантно заживување на поттикот. Ова е парфем кој што мора да го имате!

- Реклама -

Boss Bottled Unlimited е мирис за мажи кои сакаат да стекнат доверба, енергични се и бескомпромисни!