- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Genius By True Match

True Match Genius – најпаметна пудра досега: измазнува, изедначува, коригира и финишира, само во еден потег.

Првата 4-во-1 пудра!

Од L’Oréal Paris ни доаѓа новата генерација на паметна шминка, првата 4-во-1 пудра за сјаен и здрав изглед на лицето. Лесна за нанесување можете да ја користите со секое време, било каде!

Совршено прекривање, секогаш и секаде!

Во еден потег измазнува како прајмер, изедначува како течна пудра, коригира перфектно како коректор и дава завршница како камена пудра.

Перфектно го изедначува тонот на кожата. Совршено прекривање, секогаш и секаде!

- Реклама -