- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Речиси една година по претставувањето на машкиот мирис Acqua di Giò Absolu, брендот Armani ќе го лансира новото издание наречено Acqua di Giò Absolu Instinct за да ја одбележи „модерната, спонтаната и сензуалната“ машкост.

Бран на цитрусни, морски, ароматични и дрвенести акорди!

Едицијата на легендарниот машки мирис Acqua di Giò во Absolu верзија беше претставена во 2018 година, а новото издание од 2019 година носи бран на цитрусни, морски, ароматични и дрвенести акорди.

- Реклама -

Absolu Instinct ја опфаќа сензуалната врска меѓу човекот и природата!

Мирисната композиција е дело на парфимерот Alberto Morillas. Acqua di Giò Absolu Instinct „ја опфаќа сензуалната врска меѓу човекот и природата, мешајќи ја моќта на водата со деликатна структура на дрвото“.

Acqua di Giò Absolu Instinct ќе биде достапен во 40, 75 и 125 мл, како Eau de Parfum.