- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Решението постои! Eucerin DermoCapillaire Revitalizing shampoo

Премногу често целиот фокус го ставаме на грижата за кожата на лицето, заборавајќи дека состојбата на чувствителната кожа на скалпот е голем фактор за здравјето на косата. Кратка или долга, боена или со природна боја – стилот на косата е израз на индивидуалноста, но нејзиниот сјај и волумен најчесто укажуваат на здравјето на скалпот кој е потребно редовно да се одржува со соодветна и квалитетна нега. Изборот на квалитетна нега која ќе ѝ одговара на вашата коса може да биде тежок избор, но ако ја изберете вистинската комбинација на производи вашата коса може да стане вашиот најсилен „адут“.

hair

Дали постои начин да го одржам скалпот здрав за да ѝ дадам нов живот на мојата коса?

Секој од нас има свои ритуали околу негата, омилени производи, одредени бои за коса и фризури. Исто така, трендовите наметнуваат фризури кои содржат многу хемиски состојки кои ја оштетуваат косата. Повеќето вакви препарати, надополнети со стресот од забрзаното секојдневие кое го живееме предизвикуваат намалување на квалитетот на косата, па дури и нејзино слабеење и опаѓање. Сега веројатно си го поставувате прашањето: Постои ли начин да го одржам скалпот здрав за да ѝ дадам нов живот на мојата коса?

women wash hair

- Реклама -

Решението постои во Eucerin DermoCapillaire ревитализирачкиот шампон!

Сигурно ќе ви олесни кога ќе дознаете дека решението постои! Eucerin DermoCapillaire Revitalizing shampoo е ревитализирачки шампон кој ги зајакнува влакната длабоко во нивниот корен и помага во снабдувањето со енергија. Збирот на состојки во него овозможува нежно измивање на косата, без да ја оштетува и притоа ви дава чувство на свежина. Овој шампон содржи две активни состојки – креатин и карнитин, кои природно се наоѓаат во организмот и ги зајакнуваат корените и кои помагаат во снабдувањето со хранливи материи – како и ликохалкон. Тој делува смирувачки на скалпот од микроинфламациите кои ги ослабнуваат корените.

shampoo

Eucerin DermoCapillaire линија на производи!

А сега, дајте си време за себе и опуштете се. Обидете се да го намалите стресот, да живеете мирно и спокојно, за да го намалите штетното влијание на секојдневието на вашата кожа. Сега, кога знаете дека постои Eucerin DermoCapillaire линијата на производи, знаете дека имате верен сопатник на патот до здрава, сјајна и убава коса.

Eucerin DermoCapillaire Revitalizing shampoo

Во комбинација со Eucerin DermoCapillaire тоникот се добиваат подобри резултати како посттерапија од прележана корона каде спореден ефект е и опаѓањето на косата.