- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Луксузниот парфемски бренд Creed со гордост го претстави новиот Viking Cologne, најновиот парфем од брендот. Кул и ароматична комбинација на остра парфемска вода со живописните својства на колонска вода, мирис кој со себе ја носи свежата морска атмосфера.

Создаден од шестата генерација на парфимери на брендот!

Овој парфем е создаден од шестата генерација на парфемски мајстори, Olivier Creed и неговиот син Erwin, маестрална комбинација на суво сандалово дрво, бергамот и земјен ветивер, мешавина од цитрус и дрвенеста база.

ingredients

Мирис за современиот истражувач!

Овој мирис е универзален парфем прилагоден на современиот истражувач, чии подвизи досега биле само почеток, бидејќи пејзажите на нашето опкружување се предели што допрва треба да се истражуваат.

- Реклама -

Енергичен мирис што ветува авантури!

Парфемот Viking Cologne за нас е опсесија. Тој е толку блиску до самата ДНК на компанијата Creed, што моравме да истражиме како овој мирис да се промени во летна верзија, со свежина која излегува од парфемот и шири енергичен мирис што ветува авантури“ – Olivier Creed.

Само во Anabella Beauty Spot, хотел Мериот!

Откријте го најновиот мирис Creed Viking Cologne кој е достапен во количини од 50 и 100 мл во Anabella Beauty Spot, хотел Мериот.

bottled