- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Огледало, огледало! Сега со Catrice лесно може да создадете импресивен ефект на огледало врз вашите нокти. Catrice Lux Chrome Foil Effect polish е неверојатно ефектен лак за нокти кој го овозможува прекрасниот тренди ефект на огледало.

Ефект како огледало!

Lux Chrome Foil Effect polish лакот едноставно нанесете го врз веќе сувиот Catrice LuxChrome 2in1 Base & Top Coat базниот лак, за неверојатниот “Ефект како огледало”, кој трае неколку дена и изгледа како течно сребро. Како последен чекор, за да постигнете поголема трајност, повторно нанесете од LuxChrome 2in1 Base & Top Coat.

Привлечете многу внимание!

Со ефектот на течно сребро на вашите нокти сигурно ќе го постигнете глам факторот што го посакувате и ќе привлечете многу внимание што го носи популарниот ефект на огледало.

- Реклама -

Совет!

LuxChrome Foil Effect Polish препорачливо е да се нанеси на мазни нокти како основа за постигнување на ефектот на огледало со многу силен сјај. За таа цел користете LuxChrome 2in1 Base & Top Coat како база која совршено ќе ги подготви ноктите, ќе ги пополни сите неправилности и ќе ја зголеми трајноста на огледало ефектот. На крај завршете со уште еден слој од Lux Chrome 2in1 надлакот за нокти.

Сега ефектот на огледалото може да блеска без прекин!