- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Yves Saint Laurent L`Homme, за харизматичен маж со неодолив шарм!

Маж неодолив шармер. Тој ќе ве привлече со неговото однесување, а харизмата е неговото главно оружје од кое не може да се одбраните. Џентламен во секоја смисла од чии потези можат да учат останатите мажи.

L`Homme за маж кој е сензуален!

Мирисот започнува со цитрусни ноти од лимон, јаболко и слива кои создаваат рамнотежа на цветното и зачинето срце во кое доминира здравец зачинет со каранфилче и цимет. Базата е затоплена со ноти на сандаловина, кедарово дрво и примеси на ванила кои создаваат софистицирана обвивка околу останатите состојки.

 

- Реклама -