- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Женскиот мирис Givenchy Very Irresistible од 2003 година е еден од модерните парфемски столбови на брендот Givenchy, пратен од многу изданија и варијации. Задржувајќи дел од името и концептот, Givenchy лансира нов мирис наречен Irresistible Givenchy, сместен во едно потполно ново шише во кое се нуди овој парфем.

Ги плени сите оние околу неа! Irresistible Givenchy

Овој цветно-дрвенест парфем симболизира безгрижна жена со силен магнетски шарм. Таа ги плени сите оние околу неа!

Мирисен контраст помеѓу две спротивни страни на акорди!

Irresistible Givenchy најавен е како цветно-дрвенест и овошен мирис, кој поигрува со контрастот помеѓу двете спротивни страни – бујните акорди на роза и блескавите ноти на белите дрвја. Деликатниот мирис на роза се отвара со овошни ароми од круша и мошусни семки од ambrette, со ирис и со поддршка на дрвенести ноти во основата.

- Реклама -

Кампања со моделот Fran Summers!

Лицето на рекламната кампања е британскиот модел Fran Summers.

Irresistible Givenchy е достапен во 35, 50 и 80 мл, како Eau de Parfum.