- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Orange Soleia е дел од мирисната линија Aqua Allegoria на брендот Guerlain, колекција на свежи мириси со софистицирани патеки кои ве покануваат на мирисно бегство. Колекцијата нуди мноштво на неочекувани ноти за да ја откриете убавината на скапоцените цитрусни овошја и бергамот – „зеленото злато на Калабрија“.

Опипливата живост на црвениот портокал е интензивирана со енергична свежина на нане!

Orange Soleia е сончев, сочен мирис кој евоцира бесконечни цитрусни насади на калабриското сонце и доживувањето да се смеете под сицилијанското сонце, да берете убави сочни црвени портокали и да уживате во нивниот вкус под сенката на едно дрво, разладени со освежувачко ветре. Разиграната, сончева и опиплива живост на црвениот портокал е интензивирана со енергична свежина на нане. Прекрасната привлечност на пулпата од портокал се освежува со нане, розов бибер и бергамот на основа на дрвенести ноти и тонка зрна.

Тајната на парфимерот Thierry Wasser

Неочекуваната, свежа креација направена од најдобрите состојки што може да ја понуди природата, едноставноста на мирисот е помешана со трајните траги на Guerlain: долготрајна сензационална свежина, радост во стилот на парфимерот на Guerlain инспирирана од неговите патувања низ целиот свет.

- Реклама -

Јас сум парфимер што патува, сакам да ги проширам моите хоризонти. Мојата градина за суровини е целиот свет, тоа е неограничено игралиште“ – Thierry Wasser мастер парфимер на Guerlain.