- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Машкиот мирис Diesel Spirit Of The Brave од 2019 година, наследник на оригиналното издание Diesel Only The Brave е интензивиран со ново издание Spirit Of The Brave Intense. Мирисната линија Spirit Of The Brave брендот Diesel ја создаде во соработка со популарниот фудбалер Neymar Jr.

Визија за мажественост, сензуалност и решителност!

Колекцијата Only The Brave претставува нова визија за мажественост, сензуалност и решителност. Spirit Of The Brave Intense го задржува потписот на оригиналното издание и му додава овошни и ориентални нијанси. Акордот на чемпрес останува центар на композицијата, но овој пат мирисот е збогатен со свежина на јаболко и сензуалност на ванила.

- Реклама -

Тетоважа на лав каква што има Neymar е искористена како декорација на шишето!

Spirit Of The Brave Intense доаѓа во шишенце со иста форма како претходните изданија, во форма на стегната тупаница, но овој пат во златна боја со црни детали. На шишето исцртана е тетоважа од лав, каква што има Neymar на својата рака.

Intense мирисното издание на парфемот Spirit Of The Brave е достапен во 35, 50, 75 и 125 мл, како Eau de Toilette.