- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Ви ја откривам новата долготрајна гел маскара за веѓи Bourjois Brow Reveal Invisible Brow Gel.

Со транспарентната гел маскара ќе им овозможете на вашите веѓи инстант природно дефинирање. Формулата обезбедува убаво поставени, фиксирани и дефинирани веѓи кои остануваат меки и природни до 8 часа.

Bourjois Brow Gel Formula mascara

Здрав изглед на веѓите!

Формулата на Bourjois Brow Gel маскарата вклучува масло од арган, екстракт од бамбус, биотин и кератин за здрав изглед на веѓите. Гел формулата е лесна, не создава дамки и не остава остатоци.

Bourjois banner

- Реклама -

Малата четка нуди прецизно нанесување без напор!

Гел маскарата за веѓи на Bourjois овозможува да ги дефинирате веѓите само со едно нанесување. Благодарение на својата мини четка од синтетички влакна, оваа долготрајна маскара за веѓи базирана на масло од арган и екстракти од бамбус ќе ги дисциплинира вашите веѓи додека воедно ги негува.

Gel Formula and aplicator

Користете молив за веѓи за да добиете пософистициран резултат!

Може да ја нанесете сама за да го поправите изгледот на вашите веѓи во текот на денот. За поинтензивен резултат, може да се користи после моливот за веѓи за да добиете пософистициран изглед.

Bourjois Brow Reveal Invisible Brow Gel and Brow Reveal Brow Pencil

Како да се нанесе?

Нанесете ја Bourjois Brow Gel маскарата за веѓи на суви веѓи, во насока на растот на веѓите, поткревајќи ги малку нагоре за да постигнете ефект на отворени очи.

Bourjois Brow Reveal Invisible Brow Gel Before and After