- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Почестете се со мирис со кој ќе оставете впечатлива трага во секое друштво. Женскиот мирис Bruno Banani Magnetic Woman е олицетворение на луксуз и ексклузивност, а неговиот генијален мирисен состав ќе ги воодушеви и најпребирливите носеви.

Bruno Banani Magnetic Woman visual

Заводливо привлечен!

Измамува сензуалност со доза на луксузност. Magnetic Woman е мирис за жените кои не кријат разноврсност, гламурозност и уникатност. Magnetic Woman е егзотична мирисна композиција на остра овошност и слатка заводливост поставена на топли и зачинети ароми.

Мирисот има привлечен ефект како магнет, како слатка насмевка која поттикнува огномет од страст.

not for everybody

- Реклама -

Која е „Magnetic Woman“?

Нејзината аура е волшебна. Таа се истакнува како ниедна друга. Сензуална и магична, таа е вистински покренувач на работите.

Примамлив мирис на кој тешко е да се одолее! Препуштете се…

Килибарно-гурманската мешавина на Bruno Banani Magnetic Woman привлекува со горните ноти од свежи цитруси, круша и црна рибизла. Во срцевината покажува флорална и слатка страна преку ноти на јасмин, џандуја и какао. Мирисот го „носи“ основата од топол кедар, операнид и мек кашмир.

ingredients

Мирисно искуство за секој ден!

Дизајнот на шишето го прикажува асиметричниот облик типичен за Bruno Banani, за дивата со сјај во очите. Заводлив и магичен, уживајте во новиот мирис од Bruno Banani.

Bruno Banani Magnetic Woman a bottle and package Bruno Banani Magnetic Woman a bottle