- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Yves Saint Laurent ja претстави маскарата Volume Effet Faux Cils Radical наменета за „YSL жената која секогаш ги достигнува границите“. Се работи за интензивно црна маскара за незапирлив поглед.

Формулата на маскарата е збогатена со црн карбон кој придонесува за уште поинтензивно покривање. Интензивниот црн пигмент во комбинација со екстракт од лешник од Ourika градините на YSL Beauty, во комбинација со арганово масло за исклучителна нега, ја прави маскарата врвна, поради што ќе ја посакате во вашиот козметички несесер.

YSL Volume Effet Faux Cils Radical маскара!

Новата четка апсорбира уште повеќе формула, со едно нанесување на трепките. Влакненцата на апликаторот истовремено се флексибилни и цврсти за совршен волумен на трепките, а секое влакно ослободува идеална количина маскара на трепките, оставајќи бескомпромисен и чист резултат.

- Реклама -

Интензивна, радикално црна што привлекува погледи!