- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Dolce & Gabbana презентира нов мирис од колекцијата Dolce посветен на розата. Оваа роза е црвена и овошна, таа е многу оптимистичка и женствена. Мирисната колекција Dolce се развива од првото издание на Dolce лансирано во 2014 година, а брендот досега има лансирано шест варијации вклучувајќи ја и најновата Dolce Rose.

Радосна композиција, полна со енергија!

Dolce Rose Eau de Toilette ја слави розата, кралица на цвеќето, симбол на љубовта, убавината и женственоста, но исто така еден од препознатливите и типични мотиви на брендот Dolce & Gabbana. Новиот мирис е издание на Dolce букетот создаден како зависен цветно-овошен мирис, кој комбинира absolut роза и centifolia роза (мајска роза) со мек мошус и кисело црвени рибизли. Радосен и полн со енергија, Dolce Rose е роза со исклучителна привлечност.

- Реклама -

Карактеристично Dolce шише со капаче во форма на цвет!

Најновата креација Dolce Rose доаѓа во карактеристично Dolce шише со капаче во форма на цвет во црвена боја и елегантна машна.

Мирисот Dolce & Gabbana Dolce Rose е достапен во шишиња од 50 и 80 мл, како Eau de Toilette.