- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Намалување од 40% и добивате Collistar брендиран подарок!

Попуст манијата која ги зафати Еликсир парфимериите на верните купувачи им пружа повеќе изненадувања.

Месец Мај! Collistar намалување + брендиран подарок!

За секој купен Collistar производ, освен што ќе го купите по намалена цена од 40%, добивате и брендиран подарок.

Најдобри цени за своите лојални поддржувачи!

Голем број брендирани подароци веќе чекаат на вас.

- Реклама -