- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

17 Јуни е денот на татковците, ден кога ја славиме посебната врска помеѓу таткото и неговите деца, ден кога им се заблагодаруваме за нивната безусловна љубов… Happy Fathers Day!

За твојот, за мојот, за сечиј татко, -30% до 50% попуст на одредени парфеми!

Месец Јуни! Онлајн намалување!

Јунска понуда на Еликсир онлајн парфимеријата е посветена токму на таткото.

Дали ја погледнавте јунската понуда на www.e-elixir.mk

Happy Fathers Day!

Доколку не сте го сториле тоа ве советуваме да кликнете на линкот и да ја погледнете неверојатната понуда на машки парфеми.

- Реклама -

За твојот, за мојот, за сечиј татко!