- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Во Еликсир онлајн парфимеријата надојдоа бранови со -40% намалување на женското мирисно трио Daisy Twinkle од Marc Jacobs! Прозрачен спој на раскошни цвеќиња и сочни овошја.

Месец Јули! Онлајн намалување!

Од Еликсир онлајн парфимеријата за сите љубители на парфеми пристигна одлична вест:

Женските мириси од Marc Jacobs: Daisy Dream Twinkle, Daisy Eau So Fresh Twinkle и Daisy Twinkle со неодоливи летни цени!

Дали ја погледнавте онлајн понудата!

Твојот Marc Jacobs Daisy Twinkle единствено на www.e-elixir.mk по примамлива цена:

Кликни и придружи се на летната шопинг забава!

- Реклама -