- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Како универзален синоним за време за кое нема почеток и крај, Eternity Calvin Klein ја продолжува својата традиција со претставување на машкото издание Eternity Calvin Klein Eau de Parfum.

Модерна и освежувачка верзија на култниот Eternity!

Исполнет со безвременски и сензуални карактеристики на оригиналниот Eternity, новиот мирис е прво парфемско издание за мажи, модернизирана и освежувачка верзија на култниот Eternity.

Од лансирањето во 1988 година, Eternity успеа да ги одржи вредностите што го прославија – романтика, љубов, интимност и посветеност. Како што мажите ги балансираат најразличните аспекти во нивните животи, така Eternity Calvin Klein не постои само во моментот, туку засекогаш, во моментите кои се протегаат до вечноста.

- Реклама -

Семејна приказна видени низ очите на современиот татко!

Во кампањата за машкиот Eternity Eau de Parfum, портретот на Jake Gyllenhaal е направен во црно-бела техника, слика за модерен маж чиј мирис е исто толку силен и софистициран како него. Тука, култното шишенце со блескава зелена содржина, сместено на карпа која е заплискана од дивите морски бранови е како потврда за возбудливата свежина на мирисот. Рекламниот спот започнува со сцена на црно-бели бранови што се кршат на карпите, а потоа продолжува со семејна приказна во која се прикажани интимни, скапоцени моменти видени низ очите на современиот татко.

Софистициран и интензивно мажествен мирис!

Софистициран и интензивно мажествен, Eternity Eau de Parfum содржи карактеристична fougere (папрат) есенција, но со додавање на нови, модерни дрвенести ноти што ја збогатуваат мирисната композиција. Култната fougere есенција е реинтерпретирана со ноти на жалфија што дава остра свежина. И додека чемпресот го прави мирисот повеќе мажествен и сензуален, акордот на антилоп кожа ослободува елегантен и моќен дрвенест траг.