- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Секси, рафинирано и елегантно се зборовите кои најдобро го опишуваат уредно изработениот француски маникир. Се чини дека секогаш е соодветен, блеснувајќи низ времето со нови форми и бои. Деведесеттите години ги обележа оној француски маникир со дебел бел врв, а денес малку порафинираниот микро маникир. Сепак, во последно време доминира француски маникир во други бои, давајќи им на ноктите сосема поинаква димензија. Прекрасната и секси црвена боја сега можеме да ја носиме во француска верзија, бидејќи истовремено изгледа моќно, но и ненаметливо.

Малку инспирација!

Секси францускиот маникир во црвена боја вреди да го пробате! За вас издвоив неколку прекрасни изведби на црвен француски маникир што ќе ви послужат како инспирација за вашите нови нокти.

- Реклама -