- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Годиниве наназад видовме разни трендови во маникирот, од сосема нови кои вклучуваат ултра долги зашилени нокти во интензивни бои, сè до враќање на некои стари како класичниот француски маникир. Исто така, се носеа маникири со минималистичка графика, а судејќи според профилите на водечките светски уметници за нокти, тие ќе се носат и во периодот што следи.

Овој тренд подеднакво добро се вклопува на кратки и долги нокти!

На Инстаграм наидов на сите можни варијанти, ги има во различни комбинации на бои, потоа еднобојни или во нуд спектар, а минималистичката графика совршено се вклопува на целосно кратки, но и на долги нокти. Во случај да посакате маникир од овој тип, комбинирајте повеќе бои и дезени, а доколку сакате потполно минималистичка верзија, графиката можете да ја ставите само на еден или два нокти.

Кул идеи!

Некои од кул идеи што ги пронајдов на Инстаграм можете да ги погледнете во продолжение.

Minimalisticka grafika na nokti

Минималистичка графика на нокти

- Реклама -

Minimalisticka grafika na nokti

Minimalisticka grafika na nokti

Minimalisticka grafika na nokti

Minimalisticka grafika na nokti

Minimalisticka grafika na nokti

Minimalisticka grafika na nokti

Minimalisticka grafika na nokti

Минималистичка графика на нокти

Минималистичка графика на нокти