- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Го славиме Денот на вљубените со легендарниот Rouge Dior.

Во месецот кога ја славиме љубовта посакуваме да се почестиме со мали задоволства од светот на убавината кои никогаш не се на одмет. Симболичната боја на љубовта, погодна за Денот на вљубените секако е црвената, затоа црвениот кармин не е клише, туку класика на која со задоволство се враќаме.

Црвената – омилена боја на фасцинантниот креатор Christian Dior!

Црвената боја како симбол на љубовта или „бојата на животот“ беше една од омилените бои на фасцинантниот креатор Christian Dior. Затоа, кога станува збор за кармините од брендот Dior од нивната понуда ви препорачуваме два кармини за списокот со желби за месец февруари.

999 и 080!

Кармините креирани од страна на Peter Philips, креативниот директор на Dior Makeup, со софистицирани нијанси и луксузна грижа на усните, откриваат две сатенски нијанси: Rouge Dior Satin 999 ( раскошно црвена боја ) и Rouge Dior Satin 080 Red Smile.

Rouge Dior Satin 999

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Makeup (@diormakeup)

Rouge Dior Satin 080 Red Smile

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Makeup (@diormakeup)

- Реклама -