- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Max Factor понуди два нови производи за комплетна трансформација на вашиот изглед на лицето со дефинирани веѓи!

Посакувате подебели, негувани и подигнати веѓи?

Max Factor ви нуди обликување на перфектни веѓи со новите The Brow Shaper и Brow Contouring Kit. Сега многу едноставно ќе постигнете природен изглед на веѓите со целосна доверба благодарение на новиот Brow Shaper  и Brow Contouring Kit.

дефинирани веѓи со Max Factor

Обликувањето и дефинирањето на вашите веѓи сега е многу лесно со двојниот молив и четка Brow Shaper, додека пополнувањето и  highlighting-от е едноставен со четирите нијанси од Brow Contouring Kit.

дефинирани веѓи со Max Factor

- Реклама -

Постигнете комплетна трансформација!

Со овие два производа од Max Factor ќе постигнете комплетна трансформација на секој изглед на лицето со дефинирани веѓи!