- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Да се додаде нешто необично во секојдневниот живот и да се направи да трае подолго е филозофијата на брендот што ги инспирираше сите изданија на Laura Biagiotti Roma мирисите. Вредности, чувства, емоции и приказни кои го запираат времето и го прават единствено.

Roma and Roma Uomo

Има нешто што одговара на секоја жена! Roma

Создаден во 1988 година и инспириран од Вечниот град Рим, женскиот мирис Laura Biagiotti Roma со своите килибарни и зачинети ноти, маѓепсаа стотици илјади жени ширум светот.

Laura Biagiotti Roma

- Реклама -

Еден единствен мирис за цела година!

Горни ноти на горчлив портокал и црна рибизла, скапоцен букет бели цветови, обвиткани со ванила и сандалово дрво.

Laura Biagiotti Roma

Што има во воздухот ако не Roma?

Нотите на Roma не придружуваат за да ни дадат елеганција. Дали сте подготвени да живеете со волшебниот интензитет на Roma? Дозволете си да бидете заведени од гурманските ноти на капина и црвено овошје.

Roma bottle

Се разликува од илјадници мириси… а што е со тебе? Roma Uomo

Laura Biagiotti Roma Uomo е создаден за мажот – господин кој ја поседува тајната на вродената елеганција и чии гестови ја одразуваат природната привлечност. Мажи, чија личност е формирана од безброј нијанси и аспекти на културата, која ги возвишува разликите за да ја изрази убавината.

Laura Biagiotti Roma Uomo

Made in Italy

Благодарение на својата елегантна и заводлива мирисна мешавина, Roma Uomo️ е еден од најпопуларните „Made in Italy“ машки мириси од 1992 година.

Со своите интригантни дрвенести и ориентални ноти, тој е класика на италијанската парфимерија и по 30 години сè уште е еден од најпродаваните мириси.

Laura Biagiotti Roma Uomo

Непогрешливо!

Со своето интензивно дрвенесто срце, Roma Uomo е заведување, мистерија и сила. Безвременски миризлив резултат што може да се опише со еден збор: непогрешливо!

Roma Uomo bottle