- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Pure Jasmine е новиот мирис од Trussardi кој ја интерпретира страсната и слободна жена во денешницата. Таа е извонредно храбра, емотивна со чисти чувства. Таа енергично сонува додека истовремено е силна жена која не се плаши да ја ослободи својата лична моќ.

Декларација за модерност и женственост!

Trussardi Pure Jasmine е покана да се истражи сопствената автентичност како и личните, чисти емоции. Тоа е впечатлив мирис, кој го открива карактерот на жената што го носи. Pure Jasmine е декларација за модерност и женственост.

Trussardi Pure Jasmine banner

Одраз на чиста моќ!

Женскиот мирис Pure Jasmine во горните ноти се отвора со бергамот, нероли и свежо солени акорди од ф’стаци. Срцето се состои од цветови на шампака и јасмин, кои го засилуваат јасминот во срцевите ноти на мирисот. Базните ноти на пачули, сандалово дрво и ванила ја обезбедуваат „тајната“ на истрајноста на мирисот.

- Реклама -

Trussardi Pure Jasmine ingredients

Шише со ленти од чиста бела, златна и црна боја!

Цилиндричното шише, украсено со ленти од чиста бела, златна и црна боја, му даваат елеганција и софистицираност на мирисот внатре.

Pure Jasmine the new Eau de Parfum for iconic women