- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Погледнете што кажува нашиот годишен хороскоп, бидејќи кога ќе се здружат астролози и мејкап експерти, резултатот е мејкап хороскоп.

Што вели хороскопот за 2019 година? Каква годината е пред вас? Каков мејкап изглед ќе одговара на вашиот Хороскопски знак?

Мејкап хороскоп – ОВЕН

Добра година е пред вас – велат астролозите! Со позитивни пролетни вибрации кои одат со овој знак, оваа година ве очекува зголемување на самодовербата. Зошто да не ја користите шминката која уште повеќе ќе ја нагласи самодовербата и радоста? Најдобрите хороскопски моменти што ви ги предвидуваат астролозите се полни со акција, авантура и промени, па нека и вашиот мејкап ги следи овие предвидувања. Шминка со светли, пролетни бои ќе ве направи да засјаете во вистинско светло.

Продолжува…

- Реклама -