- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Погледнете што кажува нашиот годишен хороскоп, бидејќи кога ќе се здружат астролози и мејкап експерти, резултатот е мејкап хороскоп.

Што вели хороскопот за 2019 година? Каква годината е пред вас? Каков мејкап изглед ќе одговара на вашиот Хороскопски знак?

Мејкап хороскоп – ВОДОЛИЈА

Дежурна бунтовничка, така вели Хороскопот, но новитетите отсекогаш биле ваши. Затоа, отсега пред да ги прекршите сите правила, прво мора да ги совладате. Ова ќе ви биде во мислете цела оваа година. Експериментирањето со производите за шминкање прво бара добра мејкап техника, а потоа може да ги испробате новитети што ги нудат мејкап инфлуенсерите.

Шминка за вас за 2019 година – Црн кармин!

- Реклама -

Продолжува…