- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Брендот Bvlgari го лансира Bvlgari Man Wood Neroli како ново мирисно издание на машкиот Bvlgari Man од 2010 година, кој доаѓа по успешното мирисно издание Bvlgari Man Wood Essence од 2018 година.

Alberto Morillas создаде мирис кој вклучува дрвенести и лесни ароми!

За да создаде мирис кој вклучува дрвенести и лесни ароми, парфимерот Alberto Morillas сакаше да го оживее моментот кога сонцето го загрева медитеранското дрво на портокал. Во изработката на мирисот, парфимерот го имаше на ум човекот во природата. Новиот мирис оддава почит на овој живот, со главни и ноти во срцето на парфемот кои вклучуваат цвеќиња, лисја и гранки на горчливо портокалово дрво.

Инспириран од природата и сонцето на Медитеранот!

Новиот Bvlgari Man Wood Neroli е цитрусно-дрвенест и цветен машки парфем кој е инспириран од природата и сонцето на Медитеранот, компониран околу мирисните ноти на нероли, со свежо цитрусно отворање на зелен бергамот и дрвенесто мошусна база од кедар.

Bvlgari Man Wood Neroli е достапен во 60 и 100 мл, како Eau de Parfum.

- Реклама -