- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Модната куќа Joop! го лансираше „првиот розов мирис за мажи“ во 1989 година, создаден од парфимерот Michel Almairac. Целата оваа мирисна линија е посветена на мажите кои се неконвенционални, провокативни и слободоумни, без страв дека ќе ги прекршат правилата. Интензивниот, богат и сладок килибарен мирис доби нова верзија во форма на Joop! Homme Le Parfum, фасцинантен мирис со ултра сензуален потпис како сојуз на пркосна шик и експлицитна зависност. Мирисот е скандалозно заразен со ароматичен допир што ќе го усоврши вашиот стил.

Joop! Homme Le Parfum package

Joop! ги буди сетилата со ода на огнена машкост!

Joop Homme Le Parfum е мирис кој ги буди сетилата со својата посветеност на огнената машкост во форма на дрвенести, слатки и топли ноти. Пркосно шик и скандалозно примамлив, новиот мирис ја продолжува традицијата започната од оригиналното издание. Ароматична лаванда се испреплетува со скапоцените и пудрести ноти на ирис, откривајќи сензуални и гурмански акорди на тонка и ванила.

Симфонијата колку е машка, толку е суптилна со неочекувани, но сепак карактеристични ноти – неверојатно извонредна!

Joop! Homme Le Parfum ingredients

- Реклама -

Ослободена дефиниција за мажественост!

Модната куќа Joop! ја потенцира инклузивната и ослободена дефиниција за мажественост преку култниот тим за рекламната кампања на парфемот – лицето на парфемот, модниот дизајнер и модел Reece King, танчерите Nathan Gombert и Christian Yav, моделот Raya Martigny и уметникот Kicki Yang Zhang.

Joop Homme Le Parfum е достапен во шишенца од 75 и 125 мл и ОВДЕ можете да го набавите!

Reece King Joop! Homme Le Parfum face

Reece King, Nathan Gombert, Christian Yav, Raya Martigny, Kicki Yang Zhang