- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Брендот Rochas го лансира женскиот парфем Mademoiselle Rochas In Black, нова „рок и гламур“ верзија на оригиналниот Mademoiselle Rochas од 2017 година. Во оваа мирисна колекција се вбројуваат и верзиите Mademoiselle Rochas Eau de Toilette од 2018 година и Mademoiselle Rochas Couture од 2019 година.

Нов аспект на Mademoiselle Rochas личноста!

Mademoiselle Rochas никогаш не престанува да се менува себеси! Во овој нов опус таа презема црн изглед од глава до пети и нè воведува во нов аспект од нејзината личност.

Цветно-овошен, дрвенест и кожен мирис!

Мирисната композиција е цветно-овошна, дрвенеста и кожна. Свежите горни ноти вклучуваат бергамот, црн чај и гурманска капина, додека срцето содржи ноти од кожа и зачинети рози. Основата на парфемот зад себе остава трага од црна ванила, мов и ambroxan.

- Реклама -

Шише облечено во црно и украсено со кожна машна!

Екстремно рокенрол и целосно шик, новото шише на Mademoiselle Rochas е облечено во црно и украсено со машна од мат мазна кожа.

Rochas Mademoiselle Rochas In Black е достапен во 30, 50 и 90 мл, како Eau de Parfum.