- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Уште во 1982 година, Estée го создаде Night Repair, првиот серум во индустријата за убавина што го трансформираше терминот „нега на кожа“ во „обнова на кожа“. Денес, го славиме почетокот на новиот пристап на обновување на кожата.

Револуционерен производ!

Ве поканувам да го запознаете новиот Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery серум, кој е толку многу револуционерен производ што ова се случува само еднаш на повеќе години.

Научниците на компанијата Estée Lauder дојдоа до нови откритија што го направија овој производ уште подобар.

Револуционерно обновување? – Сега е уште побрзо и посеопфатно!

- Реклама -

Иновативна дневна заштита? Сега трае цел ден и тоа е само почеток!

Дали навистина Estée Lauder Advanced Night Repair е серум за секого?

Истражував зошто овој серум е наменет за секоја вечер, за секој ден, за сите знаци на стареење и за сите без оглед на возраста, типот, потребите или грижите на кожата.

Секоја ноќ? – Додека спиете му помага на природниот процес на обновување на клетките на кожата и тоа брзо! Плус новата 72 часовна хидратација создава идеални услови за природниот процес на обновување.

Секој ден? – Ја штити кожата од штетните ефекти на сите надворешни влијанија. Плус новата 8 часовна антиоксидантна заштита.

За сите знаци на стареење на кожата? – Видливо ги намалува сите знаци на стареење на кожата – фини линии и брчки, неизедначен тен, дехидрирана кожа. Плус ново е што додатно го намалува изгледот на проширените пори и ја зајакнува цврстината на кожата.

Инспириран од аптекарско шишенце!

Night Repair серумот е инспириран од аптекарско шишенце, а изгледот е трансформиран и претворен во пакување што може да се рециклира.