Парфемска премиера! Yves Saint Laurent Black Opium Intense

На почетокот на 2019 година, Yves Saint Laurent ќе го лансира новото издание на Black Opium парфемската линија – Black

Прочитај повеќе

Парфемска премиера: Lancôme La Nuit Trésor Diamant Blanc

La Nuit Trésor мирисна колекција! Мирисната колекција La Nuit Trésor на брендот Lancôme ги содржи следниве изданија: оригиналниот La Nuit

Прочитај повеќе

Мирис кој спојува сила со нежност, свежина со сензуалност! Calvin Klein Women

WOMEN не означува една, туку повеќе – групи на индивидуи, секоја со свој посебен глас, со свое уникатно јас. Calvin

Прочитај повеќе

ПАРФЕМСКА ПРЕМИЕРА! Calvin Klein Women

Првиот Calvin Klein мирис под водство на новиот креативен директор Raf Simons ќе биде промовиран во август 2018 година, едноставно

Прочитај повеќе