- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Пристигна „прекрасниот“! Le Beau Le Parfum

Големиот успех на Jean-Paul Gaultier, мирисот Le Beau Eau de Toilette од 2019 година сега доби Le Parfum верзија која е поинтензивна и ѓаволска!

Уште поинтензивен!

Le Beau Le Parfum е ѓаволска реинтерпретација полна со убавина и машка пакост! Како секси заводник, новиот парфем влегува во борба, но овој пат како поинтензивна верзија. Нека започне битката!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @jeanpaulgaultier

Згоден ѓавол!

Фигурата на американскиот актер и модел Mitchell Slaggert се истакнува пред огледало пркосејќи му на сопствениот двојник. По ѓаволите, тоа е еден шармантен Beau!

- Реклама -

Mitchell Slaggert Le Beau Le Parfum

Мирис, екстремно заразен!

Креација полна со сензуални контрасти започнува со лесен ѓумбир засилен со слатки, интензивни тонка зрна. Потоа, додава допир на ирис за да се привлечат срцата, заплеткани во хиперсензуалноста на килибарот за свеж, дрвенест мирис, но екстремно заразен!

Jean Paul Gaultier Le Beau Le Parfum visual

Jean Paul Gaultier Le Beau Le Parfum ingredients

Шише, градиент темно сино со живописен лист од смоква!

Како Адам од Рајот, Le Beau Le Parfum храбро игра со скромноста. Но, прашање е кој ќе го отстрани неговиот златен лист од смоква? Со малку среќа, оваа совршено извајано тело сигурно ќе донесе миризливо блаженство.

Jean Paul Gaultier Le Beau Le Parfum bottle

Пакување, непогрешлива лименка!

Непогрешливата Gaultier лименка го има својот гол амблем во нане зелена во контраст со златниот лист од смоква.

Jean Paul Gaultier Le Beau Le Parfum package

Креатор, Quentin Bisch!

Парфимерот Quentin Bisch понуди поинтензивна интерпретација на Le Beau тоалетната вода создадена заедно со парфимерката Sonia Constant. Резултат? Новиот парфем шармира со својата двосмисленост, вешто плетејќи сензуална магија.

Оваа хипер сензуалност е изразена преку моќниот контраст на килибарот и ирисот во самото јадро на парфемот. Во центарот на мирисот акорди од чемпрес и ѓумбир, додека топлината на основата ја фаворизираат нотите на тонка.

Парфемското издание од Jean Paul Gaultier е достапно во пакувања од 75 и 125 мл, како Eau de Parfum Intense.

Mitchell Slaggert

Mitchell Slaggert Jean Paul Gaultier

Mitchell Slaggert Jean Paul Gaultier

Mitchell Slaggert Jean Paul Gaultier Le Beau Le Parfum

Mitchell Slaggert in Jean Paul Gaultier Le Beau Le Parfum