- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Trussardi Parfums објави дека женскиот парфем Trussardi Eau de Parfum ја освои категоријата за најдобар дизајн на пакување за женски мирис – „Best Feminine Fragrance Packaging Design“. Престижната награда беше објавена за време на 15-тото издание на Academia del Perfume Awards во Шпанија.

Trussardi visual

Победата на Trussardi е во конкуренција на повеќе од 160 кандидати кои демонстрираат креативност и иновативност, ја одразува посветеноста и страста на Trusardi во дизајнот на парфемите.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ubavina za site (@ubavinazasite)

- Реклама -

Симбол на елеганција!

Шишето – симбол на елеганција, посветено е на индивидуалноста и силата на современата жена. Едноставниот дизајн на цилиндрично шише, украсено со розови, златни и црни ленти му дава софистицираност на мирисот внатре.

Trussardi Eau de Parfum Best Feminine Fragrance Packaging Design Academia del Perfume Awards

Цветен мирис како израз на голема женственост!

Затворен во елегантно цилиндрично шише, Trussardi Eau de Parfum е цветен мирис кој ја претставува силата на жените.

Парфемот Trussardi гордо го носи името на куќата Trussardi и преставува израз на голема женственост. Тој е интерпретација на современата жена. Парфемот е смел, жесток, иконичен, а жената која го носи има слободен дух, харизма и моќ и не се плаши да го живее животот со полна посветеност.

Trussardi Eau de Parfum a bottle

Лаванда, јасмин и бела далија за нагласена женска моќ!

Во срцето на парфемот доминира спој на различни мириси како лаванда, апсолут јасмин и бела далија кои ја нагласуваат женската храброст и моќ. Од друга страна, прегратката од акорди на антилоп кожа, љубичица и есенцијално масло од пачули ја зголемува сензуалноста на неговиот носител.

Trussardi Eau de Parfum ingredients