- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Посакувате да постигнете ефект на висок сјај на очите кој ќе трае преку целиот ден? 9 нијанси на сенки од Bobbi Brown Long-Wear Sparkle Stick

Запознајте се со Long-Wear Sparkle Stick од брендот Bobbi Brown, иновативна сенка што се нанесува на аголот на вашето око и останува со долготраен сјај благодарение на уникатната гел технологија базирана на вода. Само со едно нанесување се добива блескава, мулти-димензионална завршница која делува изненадувачки кул на допир. Тоа е ефект на позлатено око со освежувачки пресврт.

Како делува?

Висока рефлективност, мулти-димензионален ефект!

Единствената мешавина на мулти-димензионални бисери на оваа сенка и дава интензивен сјај и металик финиш.

Свежа, енергична и лесна за нанесување!

Концентрацијата од 40% вода на формулата, создава прекрасно чувство на ладење по нанесувањето.

- Реклама -

Високи перформанси и долготрајност, отпорна на вода!

Гелифицираната водена база брзо се суши при нанесувањето и креира бран на заштита и отпорност до 8 часа, истовремено дозволувајќи на формулата да остане со интензивна боја во текот на целиот ден.