- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Giorgio Armani со многу големи очекувања ја лансира новата тоалетна вода Armani Code. Конечно, култниот мирис од 2004 година е заменет со ново Eau de Toilette издание, но и со нов дизајн. До ова лансирање, видовме различни Armani Code мирисни изданија, но досега ниту едно од нив не беше идентично по име и концентрација со оригиналот.

Шишето на новата тоалетна вода изгледа идентично како последното парфемско Code издание – Armani Code Parfum, затоа бидете внимателни и прочитајте ја концентрацијата на шишето за да избегнете забуна.

Новата тоалетна вода е посвежа од парфемот и не ја повторува неговата композиција, ниту ја следи оригиналната формула од 2004 година.

Armani Code Eau de Toilette

Armani Code Eau de Toilette

- Реклама -

Иконскиот мирис влегува во нова ера!

Giorgio Armani со лансирањето на иконскиот машки мирис Armani Code Eau de Toilette влегува во нова ера. Оваа килибарна дрвенеста колонска вода никогаш не престанува да создава расположение на заводлива и чувствителна мажественост што го одразува модерниот маж што гледа во иднината.

Rege Jean Page

Мирисот е одраз на суштината на развиената и модерна мажественост. Најмногу поради неговото иновативно и импресивно шише, новата мирисна композиција и посветеноста кон одржливоста со можност за надополнување.

flacon which is refillable

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Armani beauty (@armanibeauty)

Мирис исполнет со волшебни контрасти!

Супер есенција на зелена мандарина!

Armani Code Eau de Toilette се отвора со светли цитрусни ноти кои вибрираат со зелената мандарина од Калабрија. Оваа супер есенција се екстрахира со помош на процес на молекуларна дестилација. На тој начин се создава рафинирана нота со свеж, блескав ефект.

Срце од лаванда!

Срцето на мирисот е креирано од лаванда, одржливо добиена од Прованса. Таа на мирисот му дава модерни и ароматични аспекти со магнетен ефект. Нотата се добива преку парна дестилација и фракционирање, со што се зајакнуваат моќните ароматични и цветни аспекти на лавандата.

Armani Code Eau de Toilette ingredients

Тонка зрно и срце од кедрово дрво!

Основата е дефинирана со две ноти, од кои секоја го претставува потписот на мирисот Armani Code – Tonka Bean Absolute и Cedarwood Heart. Тонка зрното носи топол, сензуален ефект кој во комбинација со дрвенестата сила на срцето од кедрово дрво, создава интензивна, но утешна трага. Armani Code Eau de Toilette a bottle Armani Code Eau de Toilette a bottle and a package