- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Оригиналната парфемска вода Boss Alive беше лансирана во 2020 година, компонирана од парфимерката Annick Menardo. Следеше тоалетната вода Boss Alive во 2021 година, креирана од Honorine Blanc и Marie Salamagne, а потоа Boss Alive Intense во 2022 година.

collections

Сега, новото Boss Alive Parfum издание со нијанси на дрво и кожа се придружи на колекцијата, во знак на прослава на моќта и позитивната енергија на Boss жената.

Emma Roberts

Прифатете ја моќта да бидете верни на себе, секој ден, секој момент!

Новиот парфем Alive ве поттикнува да пеете на целиот глас, правејќи ве да се чувствувате живи. Силен, дрвенест и безвременски мирис, кој ве поттикнува да продолжете да ја истражувате сопствената внатрешна сила. Ова е уште поинтензивен мирис, како во составот, така и во пакувањето.

- Реклама -

Boss Alive Parfum се придружи на Alive фамилијата со неверојатен мирис кој го слави позитивниот дух и моќта на Boss жената. Топлите цветови, моќните кожни ноти и разиграната дрвенеста основа зрачат со сила и женственост.

Boss Alive Parfum

Килибарно-дрвенесто-цветна композиција!

Топлите свежи цветови, фокусирани на јасмин, таму се за да обезбедат позитивна енергија и силна женственост, додека кожниот акорд е збогатен со моќна килибарна нота. Живописниот дрвенест акорд остава силна трага на кожата.

Од самото отворање композицијата ја открива својата цветна и разиграна страна со ароми на јасмин и ветивер. Дрвенестиот акорд е наменет да остави трага на доверба и моќ. Заедно, сето тоа носи нов килибарен потпис.

Boss Alive Parfum ingredients

Стаклено шише со златен орнамент!

Златен орнамент го опкружува стакленото шише како парче накит, додека живописната рубин црвена боја го доловува моќниот дух на Boss Alive жената.

Boss Alive Parfum е достапен во шишиња од 30, 50 и 80 мл.

Boss Alive Parfum a bottle Boss Alive Parfum a bottle and package