- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Од Еликсир парфимерии пристигна неодолива понуда:

Тотална чистка -70% попуст…

Да, добро прочитавте…

Од 14.02 до 18.02, Еликсир парфимеријата во Capitol Mall & Residence организира ТОТАЛНА ЧИСТКА, се прави место за нови парфемски едиции.

Количините на производите на попуст се ограничени, а задоволството од шопинг до -70% неограничено.

- Реклама -