- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

My Way Floral го носи следното поглавје во My Way приказната, доловувајќи го чувството на возбудлива средба. Giorgio Armani го претстави најновиот парфем од неговата популарна линија My Way, наречен My Way Floral сместен во прекрасно матирано стаклено шише кое може да се надополнува.

Giorgio Armani My Way Floral Eau de Parfum

Мирисна линија May Way

Првиот мирис, овошно-цветниот My Way Eau de Parfum беше лансиран во 2020 година. Потоа му се придружија поинтензивниот My Way Intense во 2021 година.

My Way е дизајниран да предизвика промена во образецот на луксузната потрошувачка, како едно од првите луксузни парфемски изданија со шише кое нуди иновативен систем на повторно полнење во сите големини.

My Way line

- Реклама -

Како мириса?

My Way Floral нуди покана за самооткривање што ја содржи возбудата од првата средба со мирисот. Нов свеж и живописен букет зајакнат со цитрусни ноти, затворен во матирано стаклено шише со заледен слој кој го открива нежниот розов сок од мирисот. My Way Floral се отвора со цитрусни ноти на зелена мандарина и интензивен мирис на цвет од портокал со масло од горчлив портокал. Во срцето, туберозата е засилена со масло од нероли, нежно сложена и слатка. Во основата се спојува инфузија од ванила, додека белиот мошус доаѓа до израз со својот прегрнувачки карактер.

Adria Arjona

Блескавиот почеток на мирисот, нотата од цвет од портокал и ноти извлечени од плод од горчлив портокал кои се рачно набрани во Египет, создадени преку целосно природен процес на екстракција. Брилијантното цветно срце на мирисот е современа интерпретација на култните цвеќиња. Цветот на индиска тубероза е рачно набран во Индија. За живописниот состав на основата, ванилата доаѓа од одржлива и одговорна програма дизајнирана да ги поддржи локалните заедници во Мадагаскар.

Giorgio Armani My Way Floral Eau de Parfum ingredients

Шише со иновативен систем на повторно полнење во сите големини!

Новото шише се карактеризира со матираното стакло кое создава прикриен изглед низ кој се гледа нежниот розов сок на мирисот. Метафората за Земјата е изразена преку елегантното темно сино капаче кое е украсено со луксузен златен прстен.

Секое шише од My Way е дизајнирано да се одврти и повторно да се надополни без да се изгуби ниту една капка мирис, намалувајќи ги емисиите на јаглерод за 60% и употребата на пластика за 64%. За таа цел, шише од 150 мл се продава одделно, без употреба на целофан.

My Way Floral

Каде може да се набави?

My Way Floral е достапен во шишенца од 50 и 90 мл, како Eau de Parfum во вашата најблиска парфимерија или онлајн.

Adria Arjona Giorgio Armani

Giorgio Armani My Way Floral Eau de Parfum a bottle and package