- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Најљубопитната состојка се најде во новиот мирис Idôle Nectar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial)

Idôle Nectar Eau de Parfum е нов женски мирис за генерација на жени кој ги води кон подобро утре. Генерација која се залага за она во што верува. Подобра јас, подобар свет кој го водат идолите.

Idôle Nectar visual

Откријте го блескавиот Idôle мирис сега обвиткан во неодолив акорд на пуканки!

Idôle Nectar Eau de Parfum е првиот гурмански мирис од Lancôme кој го комбинира мирисот на пуканки со допир на цветна свежина. Авангардниот мирис ќе блесне и ќе се истакне со акордот од Souffléea розата и со гурманскиот акорд од пуканки. Тој се постигнува со специјална екстракција на состојки, што на мирисот му дава посебен интензитет на пуканки заедно со карамела. Состојките се од одржливи извори, а инфузијата на розата од Isparta и Bourbon ванилата создаваат мирис кој ја претставува иднината.

Idôle Nectar ingredients

- Реклама -

Eau de Parfum ingredients

popcorn in perfume

Холографско шише во тонови на праска!

Нов моќен тотем претставува и промената во шишето на парфемот. Од средината на шишето до рабовите, блескавите бои ја изразуваат решителноста и оптимизмот на генерацијата која е подготвена да зачекори на патот кон подобра иднина. Холографскиот ефект на шишето претставува ореол на мирис кој ги истакнува луксузните линии на шишето. Ова уникатно шише во боја на праска направено од рециклирано стакло и служи како моќен потсетник секогаш да ги следите вашите соништа.

Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum

Пакување од рециклирани материјали!

Надворешното пакување е направено од рециклирани материјали, а неговата детална холографска мантра служи како потсетник секогаш гласно и јасно да ги кажувате вашите идолски мантри. Не сте родени како идол, но ќе станете затоа што заедно сме посилни, заедно постигнуваме сè, заедно сме идоли.

Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum package

Каде може да се набави?

Можете да го откриете неочекуван нов мирис на Idôle во вашата парфимерија или онлајн! Дали сте возбудени да го пробате?

Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum