- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Lancome Idôle Now е мирис од линијата Idole наменет за жени. Оригиналниот Idole беше лансиран во 2019 година, следен од Idole L’Intense во 2020 година. Потоа, следува Idole Aura во 2021 година и Idole Nectar во 2022 година.

Lancôme Idôle Now visual

Цветен мирис!

Отворајќи нови хоризонти на модерните мириси, Idôle Now додава нов аспект на палетата на парфеми, преточен во моќен и беспрекорен мирис.

Idole Now Eau De Parfum е цветен мирис кој според Lancôme е во интеракција со аурата на оној што го носи и станува одраз на нејзиното вистинско јас, претворајќи го во свој идол. Мирисот е наменет за храбри и самоуверени жени.

Lancôme Idôle Now a bootle and package

- Реклама -

Уникатна мирисна композиција!

Инспириран од оригинална визија, Idôle Now ја изразува совршената симбиоза помеѓу висококвалитетните природни состојки и науката за создавање посмели и побогати мириси. Нов, свеж поглед на цветноста на оригиналниот Idôle, оваа верзија на мирис е побогата, посмела и попосветена од било кога, благодарение на три култни состојки.

Роза, орхидеја и ванила!

Композицијата содржи мешавина од три главни ноти, од кои секоја е засилена со „зелената наука“. Се отвора со возбудлив мирис на роза од Испарта, Турција, што доведува до пудрестото срце од орхидеја. Кремната основа од ванила дава нота на сладост и сензуалност на целокупната арома. Мирисот е развиен од парфимерите Shiamala Maisondieu, Nadege le Garlantezec и Adriana Medina.

Препознатливата нота на Lancôme розата, заедно со пудрестите ноти на орхидеја и гурманска ванила, ја прават оваа верзија на Idôle мирисот – уникатна.

Lancôme Idôle Now ingredients

Шише!

Шишето и кутијата содржат градиент на боја инспирирана од топлата светлина на зората. На недвосмислен начин ја симболизира можноста за промена.

Lancome Idole Now е достапен во шишенца од 25, 50 и 100 мл, во концентрација на Eau de Parfum.

Lancome Idole Now line