- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Лого од познат моден бренд како инспирација за маникир е популарен тренд на Instagram и може да изгледа одлично ако се почитува минималистичка естетика.

Неколку одлични маникири за инспирација!

Ова можеби не е единствената дизајнерска работа што може да си ја дозволите, но сигурно е достапна за секоја од вас. Логоманијата сеуште е многу популарна на облеката и модните додатоци, но и на ноктите. Малку повеќе умешност ќе ви треба ако се одлучите да го пробате овој тренд, но повеќето козметички салони за вас можат да го изработат логото на омилениот бренд на вашите нокти, кое може да изгледа супер ефектно и со сигурност ќе му даде печат на вашиот стил. Брендовите кои се најпопуларни, ако се суди по пребарувањето на Instagram, секако се Louis Vuitton и Chanel, но другите модни брендови не заостануваат.

Издвоив неколку примери за да може да добиете инспирација за вашите нокти!

- Реклама -