- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Wow ефект за вашите трепки? Без разлика дали сакате максимален волумен, максимална должина или двете, за вас ја пронајдов најновата иновација, маскарата Masterpiece 2in1 Lash Wow од Max Factor.

Max Factor Masterpiece 2in1 Lash Wow mascaras

Маскара создадена да ги исполни сите ваши желби!

Уживајте во секојдневните активности, променете го изгледот од дневен во вечерен или одете директно од работа на забава. Со Masterpiece 2in1 Lash Wow маскарата добивате волумен и должина на трепките во еден производ. Уникатната четка со едно вртење се трансформира и се прилагодува во 2 позиции, за неверојатна должина и за волумен на трепките.

Max Factor Masterpiece 2in1 Lash Wow

Подгответе се за револуција во портфолиото за очи!

Ви треба инстантен Wow ефект? Трансформирајте ги трепките со едноставно вртење на четката користејќи ја новата Wow маскара за максимизиран волумен и должина. Еден апликатор, но две четки? Така е! Со новата Wow маскара, добивате четка за волумен и за должина со само едно вртење на четката! Пружете им го на трепките тој Wow ефект со новата маскара од Max Factor!

- Реклама -

Max Factor Masterpiece 2in1 Lash Wow

Разлика која е невозможно да не се забележи!

Лесната апликација со нејзината револуционерна четка, ги расчешлува и ги разделува трепките од коренот до врвот, ги опфаќа и најмалите трепки во внатрешниот дел од окото, давајќи им совршена дефиниција без грутчење и размачкување.

Wow mascara before and after

Само завртете ја четката!

Целосно трансформирајте ги вашите трепки со Masterpiece 2in1 Lash Wow уникатната маскара која има четка на вртење за два ефекти:

#1 Обезбедува максимална должина, истовремено ги одвојува и издолжува трепките

#2 За максимален волумен, со подигнување на трепките и зголемување на нивниот волумен


Маскарата  совршено ги подигнува трепките, го зголемува нивниот волумен, но и ги храни благодарение на веганската формула богата со витамин Е. Оваа веганска формула која лесно се отстранува и не остава дамки ги подобрува трепките и се грижи за нив. Совршена е за чувствителни очи и лица со контактни леќи.

Priyanka Chopra mascara

Доверба без преседан!

Masterpiece 2in1 Lash Wow маскарата идеално ги подигнува трепките и го зголемува нивниот волумен.

Max Factor Masterpiece 2in1 Lash Wow mascara