- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Погледнете што кажува нашиот годишен хороскоп, бидејќи кога ќе се здружат астролози и мејкап експерти, резултатот е мејкап хороскоп.

Што вели хороскопот за 2019 година? Каква годината е пред вас? Каков мејкап изглед ќе одговара на вашиот Хороскопски знак?

Мејкап хороскоп – БИК

Очекувајте динамична година! Во оваа година, планетата Уран ќе внеси различни промени во вашиот живот. Сè она што сметавте дека е стабилно, ќе претрпи блага турбуленција. Промените што ќе претстојат во оваа година можат да бидат добри и лоши, но сигурно е дека ќе ви го променат секојдневниот живот и верувања.

Посакувате промени во вашата мејкап рутина? Па, зошто не, промените не секогаш се лоши! Едно генерално обновување на вашиот несесер со шминка ќе ви донесе безброј идеи за вашиот нов мејкап изглед. Дали сте слушнале за банана пудра? Што мислите за K-beauty рутината? Ако не знаете за што зборувам, време е за малку едукација!

- Реклама -

Продолжува…