- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Погледнете што кажува нашиот годишен хороскоп, бидејќи кога ќе се здружат астролози и мејкап експерти, резултатот е мејкап хороскоп.

Што вели хороскопот за 2019 година? Каква годината е пред вас? Каков мејкап изглед ќе одговара на вашиот Хороскопски знак?

Мејкап хороскоп – РИБА

Да, драга, ранливоста е заводлива. Во оваа година, негувајте ја вашата грижливост, охрабрете ја вашата креативност и слободно откријте се себеси таква каква што сте. Мејкап хороскопот вели дека со сензуална шминка ќе си помогнете да ја нагласите вашата природна убавина, па затоа не бегајте од тоа.

Шминка за вас за 2019 година – сјаен кармин за усни и заводливо smokey eyes издание!

- Реклама -