- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Брендот Michael Kors под лиценца на Estee Lauder Companies претстави нов женски парфем наречен Gorgeous! Парфемот Gorgeous! е создаден да ги прослави жените и нивниот самоуверен дух како и оптимизмот што зрачи од нив. Новата мирисна креација е опишана како одважна цветна-дрвенеста композиција, односно едноставно кажано: тоа е мирис кој знае како да привлече внимание!

Бел цветен букет на нов и модерен начин!

Композицијата претставува интерпретација на класичен, буен бел цветен букет на нов и модерен начин. Michael Kors Gorgeous! оживува бели цвеќиња преку аранжман подобрен со хармонија на зачаден тутун и моќен дрвенест финиш.

- Реклама -

Ја доловува важноста жената да се чувствува добро во нејзината кожа!

Зајакнувачки и заживувачки овој мирис ја доловува суштината на женската самодоверба и важноста да се чувствува добро во нејзината кожа.

Michael Kors Gorgeous! е достапен во шишенца од 30, 50 и 100 мл, како Eau de Parfum.