- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Yves Saint Laurent лансира посвежа интерпретација на популарниот парфем YSL Libre. Парфемската линијата Libre лансирана е во 2019 година и ја слави вредноста на слободата – слобода да бидете свој, слобода на избор, слобода на компромиси. Libre Eau De Toilette е лесен цветен мирис на сензуалност, младост и свежина.

Посвеж и лесен Libre!

Новата тоалетна вода носи лесна и свежа двојност помеѓу топли и ладни тонови за цветен Libre потпис. Миксот на оригиналната комбинација на ароматична лаванда од Франција и цвет од портокал од Мароко со ладен предизвикувачки бел чај го прави Libre посвеж и лесен.

- Реклама -

Dua Lipa заштитно лице на парфемот!

Мирисната композиција ја создадоа парфимерите Anne Flipo и Carlos Benaïm. Заштитно лице на парфемот е ѕвездата Dua Lipa, глобалниот амбасадор на Yves Saint Laurent мирисите.

Dua Lipa YSL Libre

Шише со лого на YSL брендот!

Шишето со Libre мирисот е украсено со препознатливото лого на YSL брендот. Обликот на шишето потсетува на смокинг, бидејќи YSL брендот е познат по своите смокинзи за жени.

YSL Libre – новата тоалетна вода е достапна во шишенца од 50 и 90 мл.

ysl libre bottle