- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

После бројните ограничени изданија на оригиналната верзија на Good Girl мирисната креацијата од 2016 година, Carolina Herrera претстави нова креација во атрактивно шише во форма на женска висока штикла. Новата креација не отстапува од гурманските ароми, таа е заводлива, женствена и цветно-ориентална.

Good Girl Suprême

Suprême range

Контраст на овошја, цвеќиња и гурмански ароми!

Редефинирањето на контрастот на светлината и сенката, нè тера да се поврземе со нашата бунтовна страна за да ги прифатиме сите аспекти на нашата личност. Контрастот на овошја, цвеќиња и балсамички гурмански ароми ја карактеризираат новата креација. На отворањето сочното шумско овошје е комбинирано со египетски јасмин, а во срцето доминира тубероза загреана со печени зрна од тонка, додека ветиверот заедно со тонката создаваат афродизијачен допир.

Carolina Hererra

- Реклама -

Штикла покриена со златни светки!

Новото стаклено шише е покриено со златни светки кои се во контраст со темното тело на шишето. Мирисот Good Girl Suprême е достапен во 30, 50 и 80 мл, како Eau de Parfum.

Good Girl Suprême a bottle and box Good Girl Suprême bottle