- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Модната куќа Michael Kors го претстави новиот женски парфем Gorgeous! во почетокот на 2021 година. Сега, брендот го претставени првото надополнување на мирисната линија Gorgeous!, најновиот женски мирис наречен Super Gorgeous!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael Kors (@michaelkors)

Мирис со цветно-килибарен миризлив карактер!

Интензивното и смело ново толкување на оригиналниот цветно-дрвенест мирис му додава нов смел слој на интензитет на оригиналот, отелотворувајќи ја силата и одлучноста на Michael Kors жената. Новото издание носи цветно-килибарен миризлив карактер и ја слави самодовербата и успехот.

Super Gorgeous! visual

Привлекува внимание!

Опишан како побогат и посензуален од оригиналот, Michael Kors Super Gorgeous! привлекува внимание, реинтерпретирајќи модерен бел цветен букет од тубероза, јасмин, цвет од портокал и ylang-ylang со нови комплементарни ноти. Зголемената доза на акорд од тутун нуди зачадено-слатка топлина, додека сончевите и сензуални ноти на килибарот обезбедуваат длабочина на мирисната композиција.

- Реклама -

Super Gorgeous! Ingredients

Лице на парфемот Sara Sampaio!

Заштитно лице на парфемската линија Gorgeous! е манекенката Sara Sampaio.

Sara Sampaio

Новиот женски мирис Michael Kors Super Gorgeous! е достапен во 30, 50 и 100 мл, како Eau de Parfum.

Gorgeous! bottle bottle