- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

FABUspot во East Gate Mall не освои на прв поглед со својот префинет стил и концепт. Накратко, тоа е продажен простор кој поттикнува на интеракција и истражување!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ubavina za site (@ubavinazasite)

Нова ера на убавина! FABUspot

FABUspot го отвори своето трето продажно место во Скопје, според највисоките стандарди во светот на козметиката. Тоа е нов малопродажен концепт на компанијата Orbico Beauty, кој нуди производи за нега на кожа, шминка и мириси. Концептот се заснова на охрабрувачки истражувања и потрага по нови возбудливи производи за убавина, преку различни просторни зони и активности.

FABUspot East Gate Mall parfimerija

FABUspot East Gate Mall parfimerija

- Реклама -

Добро познатиот квалитет и богат избор на брендови, отсега и во East Gate Mall

Познати како Anabella Beauty Spot парфимерии, оваа година се ребрендираа во FABUspot. Уште од 2016 година ја докажуваат својата професионалност и ексклузивност, следејќи ги најновите трендови за убавина.

FABUspot нуди голем избор на познати брендови и висококвалитетни производи. Дел од секоја парфимерија се и шопинг асистентите, кои воедно се и консултанти на брендовите, со цел да ги упатат купувачите во вистинска насока при изборот на посакуваниот производ, според типот на кожата, потребата и желбата.

Во новоотвореното продажно место во East Gate Mall ќе искусите едно поинакво бјути доживување. Новите услуги и понуди се само уште еден показател дека вашето задоволство и насмевка се најважен поттик и инспирација за FABUspot.

Lila Filipovska vo FABUspot

Dadar vo FABUspot

Ново и поинакво бјути доживување!

Компанијата Orbico Beauty преку FABUspot парфимериите го создаде овој проект како резултат од љубовта и трудот на нивните инсајдери кои имаа за цел да креираат место каде сите љубители на козметика што сакаат да ја истражуваат убавината, да го сторат тоа во чекор со најновите трендови.

Несовршеностите во текстурите на материјалите и боите и неочекуваните просторни елементи го разликуваат FABUspot од другите парфимерии и суптилно го префрлаат акцентот од наметнатото и испеглано совршенство, во создавање на порелаксирана атмосфера при изборот и купувањето. Целта останува иста, сите ние да се чувствуваме удобно, пријатно и привлечно во својата кожа!

Доволна провокација да ја посетите FABUspot парфимеријата!

Новата парфимерија FABUspot во East Gate Mall не освои, што е доволна провокација да ја посетите во приземјето на East Gate Mall во Скопје.

FABUspot East Gate Mall parfimerija

FABUspot East Gate Mall parfimerija

Stay FABUlous

Stay FABUlous

Stay FABUlous

Stay FABUlous

Stay FABUlous